DUBAI ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Τοπική ώρα στο Dubai
 
Dubai Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@dubaitours.gr
 
Πακέτα διακοπών
ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
 
Αυτό το ταξιδιωτικό πακέτο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μία οργανωμένη εβδομάδα με επισκέψεις στα αξιοθέατα και διασκέδαση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
μεγέθυνση φωτογραφίας
μεγέθυνση
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
 
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ:
Μετά την άφιξή σας στο Dubai ο τοπικός μας πράκτορας θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας, θα σας περάσει από τον τελωνειακό έλεγχο με προτεραιότητα και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ:
Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση στις 9.00 για το Γύρο της πόλης του Dubai και επιστροφή στο ξενοδοχείο στις 13.00 για λίγη ξεκούραση. Στις 15.30 αναχωρούμε ξανά για το σαφάρι της ερήμου και επιστρέφουμε πάλι πίσω στις 22.30. Διανυκτέρευση.
 • Ο ΜΥΘΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ
 • ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα και παράδοση δωματίου. Αναχώρηση για την Ανατολική Ακτή γνωστή και ως Khorfakkan. Θα απολαύσουμε διαφορετικά τοπία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε μία μέρα. Περνάμε την πολύβλαστη και καταπράσινη περιοχή του Dhaid πριν φτάσουμε στα βουνά Hajar όπου θα κάνουμε μια στάση στην τοπική αγορά στην οποία μπορούμε να κάνουμε παζάρια για την αγορά αγγείων, φρούτων και τάπητων. Από το Masafi ξεκινάμε την περιήγηση μας στην Ανατολική Ακτή. Οδηγώντας μέσα από βουνά περνάμε από μικρά και μεγάλα wadis (φυσικές λίμνες). Πλησιάζοντας στον Ινδικό Ωκεανό θα κάνουμε και μια σύντομη επίσκεψη στο έδαφος του Oman. Στη Dibba επισκεπτόμαστε την τοπική ψαραγορά με την άφθονη και ζωηρόχρωμη ποικιλία που διαθέτει. Οδηγάμε παράλληλα στην ακτή περνώντας διάφορα μικρά ψαροχώρια και φτάνουμε στο μουσουλμανικό τέμενος Bidaya, το παλαιότερο στα Η.Α.Ε. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με προορισμό το Khor Fakkan, μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές για καταδύσεις. Η μέρα κλείνει με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της περιοχής.
  ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα και παράδοση του δωματίου. Αναχώρηση για την Hatta, τη βραχώδη περιοχή του Dubai. Κατά τη διαδρομή περνάμε το μουσουλμανικό τέμενος Bidaya και περνάμε μέσα από το εμιράτο της Fujairah, όπου θα επισκεφτούμε και το οχυρό της Fujairah. Περνάμε από τη πόλη Kalba αφού οδηγήσουμε μέσα από τα wadis (φυσικές λίμνες). Φτάνοντας στην Hatta επισκεπτόμαστε το ομώνυμο χωριό καθώς και το οχυρό της και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο της πόλης.
  ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα και παράδοση δωματίου. Αναχώρηση για το Al Ain. Το Al Ain, γνωστό και ως η πόλη των κήπων, είναι μία από τις παλιότερες πόλεις στην περιοχή. Είναι μία καταπράσινη πόλη με έναν απίστευτο αριθμό δημόσιων πάρκων και θερμοκηπίων. Το Al Ain είναι ένα από τα γεωργικά κέντρα των εμιράτων καθώς και πανεπιστημιούπολη και τόπος γεννήσεως του Προέδρου των Η.Α.Ε. Μετά το πέρας της ξενάγησης του Al Ain θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο της πόλης.
  ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα. Παράδοση δωματίου και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ακολουθεί ξενάγηση στη πρωτεύουσα γνωστή ως Abu Dhabi. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη πόλη.
  ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα. Παράδοση δωματίου και αναχώρηση για Dubai. Μεταφορά σε ξενοδοχείο στο Dubai. Η υπόλοιπη μέρα είναι στη διάθεσή σας για να κάνετε ό,τι επιθυμείτε.
  ΟΓΔΟΗ ΜΕΡΑ:
  Πρόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Dubai για το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα και τέλος εκδρομής.
   
   
  εκτύπωση
  back top
   
   
  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | DUBAI | ΔΙΑΜΟΝΗ | ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ | ΕΚΔΡΟΜΕΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  powered by Marinet Ltd. © 2009