DUBAI ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Τοπική ώρα στο Dubai
 
Dubai Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@dubaitours.gr
 
DUBAI
Απαραίτητες γνώσεις για τον ταξιδιώτη
 
Θεωρήσεις:

Οι Έλληνες πολίτες δεν χρειάζονται θεώρηση εισόδου για ταξίδι στα Εμιράτα. Στην άφιξη χορηγείται θεώρηση παραμονής 90 ημερών. Σημειώστε ότι εάν το διαβατήριό σας έχει στοιχεία ταξιδιού στο Ισραήλ θα έχετε πρόβλημα εισόδου στα Η.Α.Ε.

Πότε να πάτε:

Το καλύτερο χρονικό διάστημα για να επισκεφθείτε τα Η.Α.Ε είναι μεταξύ του Νοεμβρίου και του Απριλίου, όταν ο καιρός είναι ήπιος. Το υπόλοιπο χρόνο θα μπαινοβγαίνετε σε κλιματιζόμενα κτίρια λόγω της ζέστης αντί να βγαίνετε έξω και να εξερευνήσετε την περιοχή, να ανακαλύψετε το περιβάλλον. Το Ramadan, ο μουσουλμανικός μήνας της νηστείας τηρείται αυστηρά στα Η.Α.Ε. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται καμία κατανάλωση φαγητού ή ποτού, ακόμη και το κάπνισμα απαγορεύεται δημόσια, από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα. Χώροι που σερβίρουν οινοπνευματώδη, όπως ξενοδοχεία, δεν σερβίρουν κατά την διάρκεια του μήνα Ramadan. Οι ημερομηνίες των κύριων θρησκευτικών εορτών που είναι συνδεδεμένες με το Ισλαμικό ημερολόγιο, ποικίλουν από χρόνο σε χρόνο. Το Eid Al- fitr (το τέλος Ramadan), Eid Al- adha (προσκύνημα), Lailat Al- mi'raj (η ανάβαση του προφήτη), τα γενέθλια του προφήτη και το ισλαμικό νέο έτος είναι οι κύριοι εορτασμοί. Οι κοσμικές διακοπές περιλαμβάνουν την ημέρα του νέου έτους (την 1η Ιανουαρίου) και την εθνική ημέρα (την 1η Δεκεμβρίου).

Τα Η.Α.Ε. δεν είναι χώρα χαμηλού κόστους, αλλά ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τα έξοδα σας μπορούν να κρατηθούν σε ένα λογικό επίπεδο. Υπολογίστε περίπου 60-80 € την ημέρα κατά άτομο, για διάφορα έξοδα, συμπεριλαμβάνοντας και την διατροφή, εφόσον τα υπόλοιπα έξοδα σας, εκδρομές, διαμονή, μεταφορές, και άλλα, έχουν πληρωθεί στην Ελλάδα. Το κύριας αποδοχής νόμισμα είναι το Δολάριο Αμερικής και ύστερα οι λίρες Αγγλίας. Χρήματα μπορείτε να αλλάξετε στις τράπεζες ή στους σαράφηδες που προσφέρουν μερικές φορές καλύτερες τιμές από τις τράπεζες. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές ευρέως και υπάρχει αφθονία ATMs που συνδέεται με ένα ή περισσότερα από τα σφαιρικά συστήματα του ATM. Φιλοδωρήματα δεν αναμένονται γενικά στα Η.Α.Ε., αλλά εκτιμώνται ιδιαίτερα δεδομένου ότι οι περισσότεροι σερβιτόροι αμείβονται με εξαιρετικά χαμηλούς μισθούς. Η χρέωση υπηρεσιών (service fee) που προστίθεται στο λογαριασμό σας πηγαίνει συνήθως στο εστιατόριο, όχι στο προσωπικό που σας εξυπηρετεί.
back top
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | DUBAI | ΔΙΑΜΟΝΗ | ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ | ΕΚΔΡΟΜΕΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
powered by Marinet Ltd. © 2009